m i k s

M I K S

M I K S is het artistieke platform van Jeugdhuis Wollewei, de warande en MOOOV. M I K S zoekt jongeren uit Turnhout en omstreken. Ben je tussen de 14 en 26 jaar en wil je graag een creatief idee uitwerken onder begeleiding van een artistieke coach? Spring dan gerust eens binnen in ons jeugdhuis of stuur een mailtje naar gertjan@wollewei.be.

Geen format, alles kan! Of je nu bezig bent met dans, muziek,  dj, spoken word, fotografie, film, beeldende kunst, grafische vormgeving… Iedereen is welkom!

Heb je zelf nog geen idee, maar wel zin om anderen hun idee uit te werken? Een decor mee te bouwen? Technische assistentie te verlenen? Kom dan gerust ook af of breng ons op de hoogte! Elke jongeren die een idee heeft, gaat samen met coaches aan de slag om te werken naar een toonbaar product. Aan het einde van dit traject heb je de kans om jouw werk te tonen tijdens de jaarlijkse Turnhout By Night.

M I K S werd mede mogelijk gemaakt door de Vlaamse Overheid.

M I K S daagt je uit om groter te dromen

Herbeleef onze eerste expo van M I K S, hopelijk tot snel!

Tijdens de lockdown organiseerden we een online expo!

----------------------------------------

We organiseren deze zomer een gevarieerd workshop aanbod waarvan de meeste gratis! We slaan de handen in elkaar met Tijs Van Nieuwenhuysen, De Collectieve Collectie Kunstproject, SPRAY & PLAY en Masali Soundsystem.

Inschrijven en meer info kan via gertjan@wollewei.be.

 

---

‘𝓂 𝒾 𝓀 𝓈 𝒹𝒶𝒶𝑔𝓉 𝒿𝑒 𝓊𝒾𝓉 𝑜𝓂 𝑔𝓇𝑜𝓉𝑒𝓇 𝓉𝑒 𝒹𝓇𝑜𝓂𝑒𝓃!’