Agenda

maart 2023

evenement afbeelding

Ta-Tssh: Free Jam

Vrijdag 31 maart

De Tweede sessie van de Free Jam Ben je bezig met muziek? Wil je eens met andere muzikanten samen spelen? Ben je opzoek naar bandleden? Of wil je gewoon eens laten zien wat je kan op je instrument? Kom dan zeker af naar de jam!

Meer info

april 2023

evenement afbeelding

KROEGAVOND: Banzo & Disco Danny All-Night

Zaterdag 01 april

Disco Danny & Banzo zorgen voor een avond vol meezingers waarvan je de volgende dag voxyltabs voor nodig hebt om je keel te smeren. Banzo en Disco Danny staan all night long voor jullie!! 🎉

Meer info

evenement afbeelding

BROEIKAS EFFECT - Red Rose

Vrijdag 07 april

Rozen kunnen raven, hard gaan en blijven gaan. Het zijn geschikte snijbloemen die over de hele wereld erg populair zijn.

Meer info Tickets

evenement afbeelding

Dartstoernooi

Zaterdag 08 april

Kom en ervaar de spanning en sensatie van het ultieme darttoernooi! Op 8 april brengen we de beste darters uit de omgeving samen voor een onvergetelijke avond vol pijlen, doelen en actie.

Meer info Tickets

evenement afbeelding

KAAIMAN & m i k s festival

Vrijdag 14 april

Aanstormend artistiek talent toont hun kunst! Muziek, beeldende kunst, kortfilm, performance, tekst, fotografie, circus…de jongeren van m i k s en KAAIMAN laten hun creaties los op de wereld. Kom kijken naar de artiesten van morgen.

Meer info

mei 2023

evenement afbeelding

Barno Koevoet & The Duijmschpijkers + Support TBA

Vrijdag 05 mei

Barno Koevoet is een attitude band met een flinke portie ADHD. Live lijken ze op een bende robuuste kinderen op een sugar rush. Hierbij hoorden ze bij de 9 finalisten van de Nieuwe Lichting 2023 van Stubru en wonnen ze in 2021 het Soundtrack kansenparcours.

Meer info Tickets

evenement afbeelding

Closet Sale- Third Edition

Zaterdag 06 mei

Om goed voorbereid het nieuwe seizoen in te gaan kun je op 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟔 𝐦𝐞𝐢 komen rondsnuffelen op de derde editie van de closet sale. Tussen 𝟏𝟐:𝟎𝟎 𝐞𝐧 𝟏𝟕:𝟎𝟎 zal de tuin van de wollewei vol standjes met pre-loved kleren staan. ♻️

Meer info Tickets