Warmste Raam

 

Hebjij‘t

 

      WARMSTERAAM?

 

Vitrinesgezochtvoorhetgoededoel.

 

 GEZOCHT

 

Lege vitrines of ramen in de regio Turnhout, die graag opgefleurd worden met een kersttekening. En dat voor het goede doel.

 

AANBOD

 

Wij zijn een collectief van jonge tekenaars uit de regio Turnhout. Wij zijn zowel ondernemer als kunstenaar. Via Jeugdhuis Wollewei kunnen handelszaken en particulieren ons inhuren om een vitrine of raam op te fleuren met tekeningen in kerstsfeer.

 

 HOE WERKT HET?

 

Je bekijkt ons portfolio hieronder. Als jouw stijl matcht met één van ons, dan neem je contact op met ons via info@wollewei.be. In je mailtje geef je ons volgende info mee:

 

- keuze van een tekening uit portfolio

 

- je geeft aan of je nog extra toevoegingen wenst aan de tekening (vb. naam van je handelszaak of een persoonlijke tekst)

 

- afmetingen van jouw vitrine of raam (waarop je de tekening wenst)

 

- je geeft aan op welke tijdstippen de tekening geplaatst kan worden (tussen 15/11 en 22/12)

 

- je contactgegevens

 

 

 

Wij bekijken zo snel mogelijk jouw wensen en leggen dit naast onze planning. Je krijgt binnen de 6 werkdagen antwoord; met een prijsofferte.

 

Indien je akkoord gaat, spreken we samen de datum af wanneer de tekening geplaatst zal worden.

 

KOSTENPLAATJE

 

Je ziet hieronder dat elke raamtekening een basisprijs heeft. Afhankelijk van de grootte van jouw vitrine of raam en de eventuele toevoegingen, kan deze prijs nog wijzigen. Je ontvangt op voorhand een offerte met de exacte prijsbepaling voor jouw tekening.

 

Van dit bedrag gaat 50% naar de tekenaar (voor diensten en materiaal) en 50% naar het goede doel (in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel). Jeugdhuis Wollewei staat belangeloos in voor de communicatie, administratie en financiële afhandeling.

 

Wij kunnen op vraag een factuur bezorgen.

 

 

DETAILS

 

- de vitrines moeten proper, vetvrij en droog zijn

 

- de tekeningen kunnen zowel langs de binnenzijde als de buitenzijde van de vitrine geplaatst worden

 

- er is iemand aanwezig bij de vitrine, op het afgesproken moment, om de tekenaar te ontvangen en de vitrine aan te wijzen

 

- de  vitrines moeten goed bereikbaar zijn (dus geen meubels of spullen ervoor)

 

- we gebruiken zowel stiften op waterbasis als niet op waterbasis (afhankelijk van de situering van de vitrine): elke stift is afwasbaar met een glasreinigingproduct

 

- bij elke tekening komt de handtekening van de tekenaar met bijgaande tekst “i.s.m. Jeugdhuis Wollewei”

 

- de tekenaar behoudt de rechten op de tekening (het is dus mogelijk dat er twee identieke tekeningen in het straatbeeld verschijnen)

 

- je bent vrij om foto’s te maken van de tekenaar aan het werk; indien je deze wenst te gebruiken voor professionele doeleinden (ook social media) dan vragen we om steeds de naam van de tekenaar en Jeugdhuis Wollewei te vermelden

 

- hou er rekening mee dat de tekeningen in het portfolio slechts schetsen zijn en deze nooit identiek op een vitrine kunnen worden geplaatst, afwijkingen zijn mogelijk.

 

Hieronder kan je de tekenignen van onze kunsenaars terugvonden:

 

Afbeelding: