Vrijwilligers

Jeugdhuis Wollewei is gelegen in Turnhout de hoofdstad van de al lang niet meer zo stille Kempen.
In het jeugdhuis zijn alle jongeren vanaf 14 jaar welkom, ongeacht hun afkomst, muzieksmaak, politieke voorkeur of wat dan ook.
Het jeugdhuis organiseert regelmatig fuiven, optredens, vormingen en uitstappen.

Wist je dat vrijwilligers hier de baas zijn? Heb je altijd al eens barman -of vrouw willen zijn voor een avond, werk je graag mee aan onze activiteiten, je favoriete dj of band naar Turnhout halen? Zin om zelf eens aan de slag te gaan in het jeugdhuis? Er is een waaier aan mogelijkheden waar je volledig je ding mee kan doen! Benieuwd? Kom dan zeker eens een keertje naar de Kern.

De Kern, wasda?

De kern komt elke maand samen om de dagelijkse werking van het jeugdhuis vorm te geven. De kern komt telkens keer weer tot verrassende resultaten, nieuwe ideeën, uitdagingen,... Iedereen met een lidkaart kan trouwens afkomen en stemrecht krijgen: zo kan je mee je stempel drukken op het jeugdhuis. Heb je ideeën en zoek je een locatie of middelen om je idee uit te werken? Of wil je je simpelweg inzetten voor het jeugdhuis? Kom dan af, want de Kern van het jeugdhuis is toegankelijk voor iedereen! Wees dus 100% welkom. Benieuwd wanneer het Kern is? Check onze facebookpagina van het jeugdhuis, via deze link bij de geplande evenementen.

Alle info over de Kern kan je ook vragen aan één van onze jeugdhuisbestuurders. Wasdanuweer? Een jeugdhuisbestuurder?

Het jeugdhuisbestuur zorgt ervoor dat het jeugdhuis op het juiste spoor blijft. Het jeugdhuis is de trein en zij zijn de bestuurders! Het is een groep van jongeren, die aan het begin van een werkjaar verkozen wordt, en samen elke maand werken aan de visie en het beleid van het jeugdhuis. Heb je dus een vraag over vrijwilligers worden, de Kern of over het jeugdhuis, kan je deze gezichten altijd aanspreken:

 

 

Nog meer weten over vrijwilliger worden in jeugdhuis Wollewei?

Daarvoor kan je terecht bij Anil op anil@jonggeweld.be en of zoek Anil op facebook 'Anil van Jong Geweld'.