PLAY - stadsparcours met speelse kunst

Info

Basistarief: 7,00 €
Show map Kortrijk

Jeugdhuis Wollewei, Jeugdhuis Tydeeh en Jeugdhuis De Vonk gaan op avontuur naar PLAY Kortrijk!

- PLAY?

PLAY is een stadsparcours voor actuele kunst dat het kloppende hart van Kortrijk inpalmt. Het parcours van PLAY omvat tientallen ambitieuze interventies, installaties en andere kunstwerken gemaakt door 40 (inter)nationale kunstenaars op diverse binnen –en buitenlocaties. Het belang en de impact van het spelelement op onze huidige maatschappij staat bij ieder werk centraal.

Spelen is een sleutelfactor in de ontwikkeling van cognitieve en motorische functies, van onze emoties én van ons sociaal gedrag. De tijd voor vrij spel (of vrije tijd!) is de laatste jaren aanzienlijk geslonken. De tijd voor vrij spel (of vrije tijd!) is de laatste jaren aanzienlijk geslonken. Spelen wordt steeds vaker als een niet-productieve activiteit gezien, terwijl het eigenlijk één van de meest doeltreffende, goedkoopste en snelste wegen is naar een gezonde geest in een gezond lichaam.Spelen wordt steeds vaker als een niet-productieve activiteit gezien, terwijl het eigenlijk één van de meest doeltreffende, goedkoopste en snelste wegen is naar een gezonde geest in een gezond lichaam.

- PRIJS?

€7 (inclusief bus en stadsparcours)

Je betaalt dit cash vooraf bij jouw jeugdhuis. Je inschrijving is dus pas definitief na betaling. Zo weten we exact hoeveel plaatsen er nog vrij zijn op onze bus.

Een lunchpakket pak je zelf mee.

- BUS

De bus vertrekt om 11u aan Jeugdhuis De Vonk (Diestseweg 135, 2440 Geel). Er is voldoende parking aan het jeugdhuis. Er is een bushalte op 100 meter en Geel station is op 10 minuten wandelen.

- INSCHRIJVEN?

Dat doe je via dit formuliertje: https://goo.gl/forms/FwMEXSiGXmxQzCXI2