Battle of the bands

Info

Basistarief: 0,00 €
Show map Jeugdhuis Wollewei

Battle of the Bands is een muziekwedstrijd voor bands en solo artiesten van alle genres. Iedereen tussen 14 en 30 jaar kan deelnemen, zolang je afkomstig bent uit de regio Turnhout.
Tijd om uit je kot te komen en je talent te delen met de rest van de wereld. Of het nu je eerste of je vijftigste keer op het podium is, waag je kans! Het is een positieve wedstrijd waar je opbouwende feedback krijgt om verder te groeien in je muziekcarrière.

Breng zeker je vrienden, familie, buren, tantes en nonkels mee want ook de stem van het publiek telt mee voor de jurering! Iedereen is welkom. Toegang is gratis.

De wedstrijd zal doorgaan op zaterdag 30 maart 2019 in Jeugdhuis Wollewei. Het startuur hangt af van het aantal inschrijvingen.

De winnaar staat op het podium van Wollewei on Tour; krijgt hiervoor 300 euro, een fotoshoot, professionele begeleiding bij het opnemen van één nummer in de studio en cadeaus van partners.

Lees zeker het algemeen deelnamereglement door, alvorens in te schrijven: https://issuu.com/jhwollewei/docs/reglement_battle_of_the_bands___jeu

Inschrijvingen zijn ondertussen gesloten.


Meer info via info@wollewei.be of 014/40 96 12

Battle of the Bands is een initiatief van Jeugdhuis Wollewei dat inzet op de artistieke en ondernemende competenties van jongeren. #jhwollewei #wolleweionderneemt #wolleweiartistiek Met de Steun van de Vlaamse Overheid.